به گزارش خبرنگار مهر، مهدی حیدری ظهر شنبه در نشست ستاد مدیریت بحران شهرستان دماوند که با حضور اعضای این ستاد در سالن جلسات فرمانداری دماوند برگزار شد اظهار داشت: با توجه به حساسیت شهرستان دماوند به ویژه در فصل زمستان، پیگیری جلسات مدیریت بحران و عملکرد اعضای این ستاد برای مردم ضروری است.
حیدری افزود: با توجه به بارشهای سنگین در این مدت، عملکرد برخی دستگاهها مورد ارزیابی قرار گرفت که این ارزیابیها میتواند شرایط بهتری رقم بزند.
وی با تاکید بر برگزاری مستمر جلسات گفت: به دنبال رفع نواقص و هماهنگی بیشتر بین اعضا هستیم، شهر دماوند وسیعترین حوزه خدمات را داراست و شهرداری دماوند با تقسیمبندی شهر، در دومین بارش نزولات آسمانی حضور پررنگی داشت که این کارنامه قبولی را میتوان ارتقا بخشید.
فرماندار دماوند بیان داشت: نیروهای خدمات رسان در حوزه بحران شهرداری باید نسبت به وظایف خود کاملاً مسلط و توجیه باشند و در حداقل زمان اقدام کنند و در شهر رودهن با توجه شیب کوچهها، انتظارات قدری با سطح عملکرد متفاوت است و یکی از موضوعات مهم، اولویتبندی در پاکسازی خیابانهای اصلی و محوری در هر شهر است؛ شهرداریها باید نقاط بحرانساز در هر شهر را شناسایی کنند.
حیدری در خصوص موضوع خاموشیها نیز بیان داشت: در این زمینه ادارات برق همکاری لازم را در خصوص نقاط حادثه خیزبه تشخیص راهداری داشته باشند و با توجه به بارش اخیر، انتظار ما از شهرداری آبعلی این است که پررنگتر عمل کرده و با توان مضاعف به رفع نواقص بپردازد و در خصوص عملکرد راهداری، تأمین رفاه و سلامت جان مردم برای ما مهم است؛ دور افتادهترین روستا در شهرستان، با مرکز شهر دماوند هیچ تفاوتی ندارد و باید مسئولیت خدماترسانی به درستی صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه روستاهای شهرستان پراکندهاند، نیمی از جمعیت ما در روستاها هستند و ۴۵ روستای پویا در شهرستان دماوند موجود است که نمیتوان نسخه واحد استانی در خصوص خدماترسانی به آنها داشته باشیم عنوان داشت: پاکسازی مسیرهای روستایی در کنار مسیرهای اصلی در اولویت قرار دارد و باید بر اساس نشست مشترک راهداری با بخشداران، حیطه مسئولیت دهیاران درزمان بحران مشخص شود و در خصوص محور دلیچای، با انجام گازرسانی به روستاهای این محور شاهد افزایش جمعیت و مهاجرت به آنها خواهیم بود، از این رو مسئولیت راهداری در این محور مضاعف خواهد بود.
نظر شما